На 3 декември във Валенсия в зала ATENEO MUSICAL DEL PUERTO концерт ще изнесе любимия на много българи Георги Христов.

Големият Георги Христов – „Човекър глас“, както го наричат неговите почитатели, пристига във Валенсия в отклик на многобройните желания на българите тук, да пее за тях!

Великият глас на България ще изпълни сърцата на българите с един много специален концерт. Проектът му „Моят път“ предизвика голям интерес сред почитателите и изпълни концертните салони където и да беше представен! Бурната емоция на любимия певец, с която залива публиката, оставя след себе си хиляди въодушевени хора, очакващи отново и отново да го гледат !

Концертът е повече от прекрасен, чудодеен, емоционален, взривяващ и за щастие тази година гр. Валенсия е включен в програмата на емблематичния изпълнител Георги Христов!

Любимите песни на певеца ще прозвучат по уникален начин на живо.

Легендарният певец ще разкрие много от интересните случки и преживявания около създаването на най-големите си хитове през годините. Това ще ви затрогне до дълбините на душата ви и заедно ще пеете! Ще има възможност да се наслади на любимите си песни и на най-новите хитове звездния изпълнител.

Впечатляващият концерт на голямата звезда – Георги Христов ще ви остави без дъх още от самото начало, превеждайки ви през моментите от бурната му кариера . Пред него винаги остава предизвикателството да ви завладее с оригиналност и нестандартност! На сцената любимият тенор ще представи един грандиозен концерт-спектакъл, изпълнен с музика, ефектно осветление и завладяващ темперамент. Ще усетите стойността на школата на великите гласове.

Искреност, откровеност, чувственост, разтърсваща емоция и много, много музика ще ви остави без дъх! Билети се продават в Ивентим БГ, и във Валенсия на ¨Avenida del Puerto¨. Тел. +34 613 199 283

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *