Жена от Кърджали се прибира от работа в чужбина и още на вратата е посрещната с удари от съпруга. Той е изпил солидно количество алкохол, очаквайки жена си от гурбет. Последвали удари по цялото тяло, разказва по-късно жената в полицията.

24rodopi.com разказва за случая в областния град, който стига до съда и на мъжа са наложени ограничителни мерки. За съжаление тези случаи не са рядкост и се налагат наказания по Закона за защита от домашно насилие.

Според 24rodopi.com дамата от години работи в западна Европа и се прибира за отпуската в родния си град. Там тя бива тормозена психически и физически от съпруга й, който я заплашва с побой и често прибирал заработените пари. Това се случвало след употреба на алкохол, се установява в хода на съдебното заседания. Наложено е ограничителна заповед на мъжа да не приближава съпругата си на по-малко от 50 метра. Също така трябва да напусне семейното жилище за 8 месеца и плати глоба от 200 лева. Дали това е достатъчно за „мъжа с труден характер“ може всеки да прецени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *