Десетки жители на гръцкия град Комотини стават свидетели на стрелба на гръцки полицаи по автомобил с български номера. Като в екшън филм, полицейски коли със сирени и светлини, преследват атвомобил с много висока скорост.

Преследваната кола идвала от фанари и влиза в центъра на Комотини. Там полицаите успяват да прострелят гумите на автомобила, където той събаря стълб и спира на велоалеята, пълна с хора. Цяло чудо е, че колата не наранява никого.

Следва зрелищен арест на седем души. Четирима са изкарани от купето, а още трима са в багажника. По първоначални данни на полицията в Комотини става дума за превоз на мигранти. Въпреки, че колата е с български номера, не е ясно дали има намесени наши сънародници. Възможно е колата да е открадната или с крадени номера.

Българи, живеещи в Керамоти разказват, че в района има много мигранти. Таксата за незаконен превоз на мигрантите варира около 3000 евро. Смята се, че пожарът, който достигна до Крумовград, е причинен от мигранти, запалили огън, за да се греят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *