След як запой и коктейл от амфетамини и кокаин, българин на 27 години загина в автомобилна катастрофа във Великобритания. На телефона му е открит видеоклип секунди преди зверската катастрофа. На него се вижда как той шофира своята Хонда Сивик с около 190 км/час при проливен дъжд и ограничена видимост.

Българинът е шофирал през дъждовна нощ с 187 км/час

Загиналият е 27-годишният варненец Борислав Зараевски, а самоличността му е потвърдена от намерената лична карта и татуировка на гърдите. Причина за смъртта му са множеството травми, тъй като той е карал без колан и е изхвърчал от прозореца на колата.

Според разследването, българинът е шофирал под въздействието на алкохол, кокаин и амфетамин. Това не е единственото провинение на българина през фаталната за него нощ. Преди да загине трагично, Борислав имал лек инцидент с друг автомобил на кръгово движение. Той обяснил на шофьорката на колата, че не желае да намесват властите, тъй като е дилър на кокаин и обещал да й плати за щетите в брой по-късно. След като жената не успяла да се свърже с него, подала жалба в полицията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *